Rezervistul

marți, 21 noiembrie 2017

ÎNTÂLNIRE


 
Direcţia Informare şi Relaţii Publice 
E-mail: presamapn@mapn.ro 
Contact: 021-319.60.22

COMUNICAT NR. 397 




Ministrul apărării naționale, Mihai Fifor, și șeful Statului Major al Apărării, generalul Nicolae Ciucă, s-au întâlnit luni, 20 noiembrie, la sediul Ministerului Apărării Naționale, cu reprezentanți ai structurilor asociative ale personalului militar în rezervă și în retragere.

În cadrul discuțiilor au fost trecute în revistă teme de interes comun și proiectele pe care Ministerul Apărării Naționale intenționează să le promoveze în domeniul social în beneficiul personalului militar și civil, cu referire atât la cadrele în activitate, cât și la militarii în rezervă și în retragere, ale căror asociații vor fi consultate în continuare pe parcursul etapelor de elaborare a actelor normative.

Ministrul Mihai Fifor a apreciat întâlnirea de astăzi ca fiind benefică și constructivă pentru ambele părți și a dat asigurări cu privire la disponibilitatea instituției militare la consultări și dialog eficient pe teme de interes comun, pe baza unui calendar agreat în comun. 

„Vă asigur de buna credință și de maxima disponibilitate la dialog ale echipei de conducere a ministerului, astfel încât problemele dumneavoastră să-și găsească rezolvare,” a declarat ministrul apărării naționale.


Biroul presă

2 comentarii:

  1. Drumul spre zona intunecata e pavat cu cele mai bune intentii. Cat timp accepti inghetarea unor pensii modeste doar cu justificarea ca exista pensii foarte mari(si ele exista insa nu e vina celor cu pensii modeste ca exista pensii superbabane) si spui cu nonsalanta ca in domeniul pensiilor "speciale"(si pensiile militarilor-militari sunt definite eronat ca fiind speciale) cred ca nu mai e nimic de comanetat. Trist e ca rezervistii cu pensii kodeste(marea majoritate au astfel de pensii) nu stiu sa-si apere interesele si se lasa purtati de val, s-ar multumi cu niste coeficienti ridicoli de inflatie fara sa compare pensiile lor modeste cu veniturile celor din primarii, cons judetene, soferilor si pers. de serviciu din unele institutii.Nu mai vorbesc de marii smecheri care au pensii uriase de peste 15.000 lei sau salarii ultrababane si de care multi nu indraznesc nici macar sa aminteasca!

    RăspundețiȘtergere
  2. completare......in dom. pensiilor "speciale" s-a facut ordine...s-a facut ceea ce trebuia sa se faca si s-au inlaturat nedreptatile.......asta vor sa spuna si spun de altfel conducatorii bravi.Halal dreptate, halal inlaturare nedreptati.....

    RăspundețiȘtergere