Rezervistul

sâmbătă, 27 mai 2017

ÎN ATENȚIA TUTUROR MILITARILOR ȘI POLIȚIȘTILOR ACTIVI ȘI ÎN REZERVĂ



Stimați camarazi,
Marți 30.05.2017, SCMD și-a mobilizat membrii și aliații în stradă, la Parcul Izvor, în fața intrării la Camera Deputaților, cu ocazia dezbaterilor și votului pe Legea Salarizarii Unitare. Vom milita în stradă și în sală pentru drepturile dvs. la salariile cuvenite unor militari NATO, pentru dreptul la muncă, la pensii militare de stat neciuntite, la indemnizații de creație etc. Așa cum o facem, lună de lună și zi de zi, în Parlament, în stradă,  în justiție și în media, de 9 ani. Pentru că existăm de 9 ani, prin hotărâre judecătorească definitivă și irevocabilă. O hotărâre care, într-o țară normală și nu de slugi ambuscate, poate fi atacată în 15 zile de la emitere.
 Și tot de 9 ani suntem sistematic atacați, pe toate căile, de “statul paralel”, cu complicitatea lingătorilor de clanță pentru grade nemeritate și funcții iluzorii, care ne insultă, ne calomniază și ne acuză, la adapostul anonimatului, de cele mai trăznite delicte, mânați de ura bolnăvicioasă a fudulului care pretinde respect în ciuda propriei impotențe. Pentru că nu am putut fi cumparați, de 8 ani se încearcă desființarea SCMD pe orice cale. Toate tentativele eșuînd, din 2014 s-a inventat o nouă metodă. În mod absurd, liderii a două ONG-uri militare ANCMRR și ACMDR ne atacă la baionetă în justiție, având ca obiectiv “anulare act”. Adică a actului de existență a SCMD, rămas definitiv și irevocabil din 3 septembrie 2009 și în mod ciudat suntem chemați în tribunal, de 4 ani, exact în zilele când anunțăm ieșirea în stradă a SCMD pentru drepturile dvs.
 Așadar, marți 30.05.2017 asaltăm pe două căi Camera Deputaților pentru drepturile încălcate de Boc și, mai recent, de doamna ministru al muncii, care amenință din nou cu desființarea pensiilor militare de stat. Nu vom putea fi așadar în tribunal unde ne cheamă pentru “anulare act”, domnii generali în retragere Mihai Iliescu și Ioan Dan. Nu punem întrebarea activilor și rezerviștilor din MAI, SRI, SIE, STS, SPP etc. Pentru că nu au nicio vină. Legislativ, toate loviturile ticăloase ne vin de la juriștii și finanțiștii MApN și toate mizeriile ne vin de la liderii ong-iștilor MApN. Vă întrebăm așadar pe dvs., cadre active ori în rezervă și în retragere, eventuali membri ai celor doua asociații, pe dvs. care vă datorați salariile și pensiile, mult diferite față de ianuarie 2011...  SUNTEȚI DE ACORD?
În justiție, chiar și în Absurdistanul românesc vom câstiga, iarăși și iarăși. Moral însă, apelăm la dvs., ca, în cazul în care considerați că “onoare militară” înseamnă să pocnești din călcâie, să te pliezi la 90 de... grade și să lingi până la umăr mâna care te lovește, pentru o mică paranghelie, promisiuni deșarte  și avantaje iluzorii, vă rugăm respectuos să-i sprijiniți pe cei doi foști tovarăși generali, actualmente domni, care ne injunghie pe la spate, marți 30 mai a.c.    
În ceea ce mă privește, vă rog să ințelegeți de ce am refuzat de 4 ori și ca activ, și ca rezervist, gradul mult râvnit de cei care, în pijama și papuci nu reprezintă nimic... DE SILĂ!
Pe aceia dintre dvs. care mai sunt credincioși jurământului depus față de Țară și Națiune, și mai sunt dispuși să apere România, îi așteptăm,  marți 30 mai a.c., începând cu orele 10, la mitingul din Parcul Izvor. Pe ceilalti... să-i ierte Dumnezeu, că nu stiu ce fac!

Onoarea și Patria! Vai de cei învinși!

Presedintele S.C.M.D.                                             

Col.(r) dr. Mircea DOGARU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu