Rezervistul

miercuri, 5 martie 2014

Cu cei pentru care m-am luptat (1)

Cu cei pentru care m-am luptat!
Soldaţii mei!
Mulţumesc Bunului Dumnezeu,
că nu am luptat... cu ei!
Data întâmplării: 2 aprilie 2004 14.00
Locul: Poligonul "Mălina", loc. Smârdan, jud. Galaţi
Procedură: Masă festivă
Motiv: Ziua unui soldat care a împlinit 20 de ani şi...
Ziua când România a devenit membru NATO2 comentarii:

 1. Frumoase fotografii, Domnule Comandant!
  Imaginile sunt, in acelasi timp, si emotionante exprimand, in opinia mea, atat sentimentul puternic al camaraderiei (sentiment pe care doar Armata adevarata il creaza si il sustine in timp!), cat si nuantarea fireasca a logo-ului blogului dvs: Patrie, Onoare, Demnitate!!!
  Toate urarile de bine si multa, multa sanatate!
  Cu prietenie, Dorel Pietrareanu

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Am onoarea să vă salut!
   Vă mulţumesc pentru frumoasele cuvinte şi pentru sincera prietenie pe care mi-o oferiţi! Ceea ce scriu pe blogurile mele şi pozele pe care le postez, nu o fac pentru a aduna like-uri, căci n-am ce face cu ele, nu o fac din lipsă de modestie, ci din simplă plăcere, pentru a aduce poate cuiva, celor care se regăsesc în acele poze, clipe de aducere aminte şi mângâiere.
   Mai am destule asemenea poze şi amintiri despre şi cu soldaţii pe care i-am avut şi instruit şi despre care mi-aduc aminte cu plăcere. După cum se poate vedea, de aproape 4 ani de când am început să învăţ să scriu pe blog ("Rezervistul" este cel mai tânăr, are abia... 9 luni!), să pun fotografii şi să răspund sau să particip la comentarii, nu am şters niciunul.
   Toate cele bune, Coane!

   Ștergere