Rezervistul

duminică, 5 aprilie 2020

Armata C-19

Dragi camarazi,    
Cu speranța că vom trece cu bine peste această cruntă încercare,vă urez toate cele bune și nădăjduiesc că ne vom revedea sănătoși.
Totuși, vreau să vă reamintesc faptul că militarii nu fac politică, iar cei care o fac, ar trebui să renunțe la calitatea de militar. Pentru că politica e o mizerie, nu e ca armata care are legi și regulamente bazate pe reguli, cinste, onoare, dreptate, adevăr și demnitate.
Armata Servește Patria!
Patria are Constituție, Drapel, Imn și Armată,
dar Armata are Patrie, Constituție, Drapel, Imn, Regulament și Uniformă Militară.
Iar toate acestea trebuie să fie și să rămână curate și imaculate.



Un comentariu:

  1. Ce problemă treci în viață și ai nevoie de o soluție rapidă, îți voi sugera să-l contactezi pe dr. Ajayi, el este un vrăjitor care este binecuvântat de zeii săi pentru a ajuta oamenii cu diferitele lor probleme de viață, îl împărtășesc ca beneficiar al lui o mare putere pentru că m-a ajutat să-mi revin coaja după ce el a lăsat eu și copiii să fiu cu o altă femeie care l-a încurajat să rămână cu ea, sunt foarte fericit că soțul meu se întoarce acasă, deoarece va trăi în dragoste și pace . Contactați astăzi marele vrăjitor și nu veți mai plânge, deoarece el trebuie să găsească o soluție la problema dvs. contacte Viber sau WhatsApp: +2347084887094 sau e-mail: drajayi1990@gmail.com

    RăspundețiȘtergere