Rezervistul

luni, 16 octombrie 2017

În atenția promoției 1978 a Liceului Militar „Dimitrie Cantemir” Breaza

Iată mai jos, răspunsul comandantului Colegiului Militar „Dimitrie Cantemir” Breaza
la scrisoarea colegului Sorin Cech:
Buna ziua dle CECH,
Ma bucur ca va organizati pentru revedere si aveti desigur intreaga noastra sustinere.
In ceea ce priveste pasii de urmat, pentru inceput este nevoie de stabilirea cu certitudine a datei, care ar trebui sa fie in vacata elevilor (15 iunie-10 septembrie), in situatia in care doriti si o masa in cadrul colegiului. In principiu revederile constau intr-o activitate in sala de festivitati sau in fata pavilionului comandament, organizata dupa cum doreste promotia. Se obisnuieste un cuvant de deschidere, seful de promotie si sefii de clasa spun cate ceva despre colegi, promotie, profesori, etc., se acorda diplome sau insigne participantilor, flori....si ce mai doriti. Preotul colegiului, la solicitare, poate face o slujba pentru cei care nu mai sunt si reprezentantii promotiei pot depune o coroana la monumentul din curte.
Se continua in salile de clasa cu strigarea catalogului si prezentarea individuala la care se bea o cafea, apa, ceai, Pentru aceste lucruri se va lua legatura cu seful Ro Army Catering - Petre care va va da toate detaliile si costurile. Masa poate fi organizata in colegiu, daca revederea este in vacanta copiilor, iar detaliile le stabiliti tot cu Petre.
In situatia in care intalnirea se continua cu o masa organizata la o sala din oras, oricare week-end este in regula. Odata data stabilita este nevoie de un raport de principiu catre Colegiu, astfel incat sa nu se suprapuna cu o alta activitate asemanatoare. Detaliile se vor stabili ulterior.
Nu se poate asigura cazare.
Pentru contactarea corpului profesoral este un pic mai greu pentru ca oamenii din comandament sunt toti noi. Poate dnul director adjunct Soare Aurel sa aiba mai multe date el fiind mai vechi in scoala.
Pentru orice alta informatie va rog sa nu ezitati.
Cu respect,
Col Doina MURESAN
star: 5246/206
+40 753 086 679

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu