Rezervistul

joi, 21 ianuarie 2016

CAMARAZI PENTRU TOTDEAUNA!APEL CATRE CAMARAZI

 Toti absolventii de LICEE MILITARE, de SCOLI MILITARE DE OFITERI, DE MAISTRI MILITARI SI SUBOFITERI, de ACADEMII MILITARE (rezervisti si activi) sunt rugati sa ia legatura cu fostii colegi de liceu, de scoala, de academie, chiar de serviciu (unitate militara) sa ne intalnim pe 24 Ianuarie 2016 in Piata Victoriei, ca la intalnirile de aniversare ale promotiilor.
 Haideți sa consideram aceasta ADUNARE ca o INTALNIRE DE PROMOTIE! Sa ne adunam, cei care sunt afiliati sau neafiliati la vreo organizatie, pe promotii, cu seful de promotie in frunte si sa purtam o pancartă: ,,PROMOTIA ... (anul)". Cei care sunt aceeasi promotie de liceu militar si de scoala militara sa se adune intr-un singur grup (indiferent de arma, specialitate) sub aceeasi pancartă [de ex. PROMOTIA 1964 (LICEU; 1968 (SCOALA)].
 Sa strigam catalogul, sa pastram un moment de reculegere pentru cei plecati dintre noi.

Cine se ocupa de catalog si de pancarte? Se pot ocupa cei care s-au ocupat si de organizarea intalnirilor anterioare de promotii sau voluntari. Toti avem catalog sau tabele cu datele de contact ale fostilor colegi. Sa le dam intalnire, sa-i invitam! Cei care dintre noi sunt mai valizi sa-i ajutam pe cei care sunt mai neputinciosi, sunt in baston, in carje sau in carucior (si ei trebuie sa participe alaturi de noi, mai ales ei!
Sa avem cate un steag tricolor in mana sau o esarfa, un fular tricolor la gat (se gasesc in librarii sau la magazinele de materiale sportive) si sa intram in Piata Victoriei cantand PE-AL NOSTRU STEAG E SCRIS UNIRE!
La sfarsit sa dansam HORA UNIRII!
[Dupa Adunare ne putem retrage undeva, pe promotii si sa ne cinstim si sa ne onoram intre noi, ca adevarati camarazi. - Bucurestenii se pot ocupa de asta, ei au deja niste locuri de intalniri periodice]
 24 IANUARIE 2016 - INTALNIREA PROMOTIILOR, IN PIATA VICTORIEI, ORA 10.00, BUCURESTI.
CAMARAZI PENTRU TOTDEAUNA!
(RUGAM PE CEI CARE SE PRICEP LA ASTA, SA POSTEZE ACEST APEL, pe blogul SCMD, blogurile LICEELOR MILITARE si SCOLILOR MILITARE, eu am distribuit aceasta pe facebook)

MULTUMESC!

Niculae GEORGESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu