Rezervistul

joi, 30 aprilie 2015

Au trecut 10 ani...

30.04.2005-30.04.2015

10 ani de la desființarea
Batalionului 1 Tancuri "Vlad Țepeș"
sau U.M.01303

2 comentarii:

  1. Vlad Tepes avea o alta rezonanta...

    http://www.gazetadambovitei.ro/actual/exclusiv-cavalerii-moderni-ai-cetatii-de-scaun-batalionul-114-tancuri-petru-cercel/
    La 1 Octombrie 2009,datorita noilor provocari impuse de mediul de securitate, prin hotarare C.S.A.T. se infiinteaza in Garnizoana Targoviste Batalionul 114 Tancuri ‘’Petru Cercel’’, in cazarma fostului Regiment 1 Tancuri. La 27 septembrie 2010 , batalionul primeste Drapelul de Lupta care este un simbol al onoarei si vitejiei militare, reluand traditia de aproape 100 de ani a armei tancuri in Cetatea Targovistei.

    RăspundețiȘtergere
  2. Dragi cetateni, prieteni si camarazi,!
    Dorim ca acest apel sa fie o chemare la unitate de actiune pentru a elibera România si pe noi din marasmul economico-social în care am fost aruncati. Am trait un cosmar de un sfert de secol cu sperante naruite. Când s-au dus anii ?! Suntem mai saraci, mai vîrstnici, dar am ramas lucizi...


    DRAGI ROMANI! Cei mai multi dintre noi n-am facut politica. N-am guvernat, nu ne-am îmbogatit, ne-am adus în mod substantial contributia la mersul treburilor în societate – dar, ce folos, tara se scufunda, iar de la clasa noastra politica nu e nadejde de redresare.
    Am ajuns în situatia când noi trebuie sa implementam schimbarea.
    DRAGI ROMANI!
    Actiunile de partid vizand, organizarea, structura si documentele necesare pentru strangerea de semnaturi sunt in plina derulare si vor fi anuntate ulterior.
    Vom deveni astfel multi - atât de multi încât sa putem bloca erorile si nepriceperea, daca nu chiar reaua vointa, ale actualilor guvernanti care ne împing spre distrugere.
    Stimati prieteni, a sosit clipa sa ne unim fortele si sa ne luam soarta în propriile mâini ! De aceea facem apel la toti Românii care înca mai spera la o Românie Curata, Prospera si Demna, Admirata si Respectata, de partenerii europeni, la toti cei care cred ca isi pot aduce contributia la constituirea unui Partid pentru salvarea Tarii si a Neamului Românesc, sa ni se alature !
    Impreuna dorim sa initializam configurarea unui nou partid politic ai carui membri sa reprezinte în adevaratul sens al cuvântului interesele sociale, economice, politice, cultural si de orice alta natura licita a românilor .
    Increderea poporului in armata a fost speculata de diverse partide, care au afisat adeseori militari pe listele electorale.(optiunile politice stanga-dreapta au constituit in multe cazuri obiect de disputa intre rezervisti, candva militari).
    Ne dorim ca prezenta miscare sa constituie un indemn spre reconcilierea si nu spre dezbinarea slujitorilor de tara si neam.
    Dragi nostri, PARTIDUL NATIONAL “ PENTRU PATRIE !” Va asteapta !
    Avem nevoie ca în fiecare localitate sa gasim câte un camarad cinstit, prieten corect, respectat de oameni, care sa organizeze o filiala si sa conducă “Miscarea cea mare”
    Va rugam sa faceti un mic efort daca se poate, pentru a completa in timpul dvs. viitoarele formulare necesare: Adeziunea si Lista de semnaturi pentru infiintarea partidului P.N.P.P.
    Forta reusitei sta in unitate si impreuna vom invinge!

    PROGRAMUL POLITIC - http://sector5-cnsc.blogspot.ro/p/blog-page.html
    STATUTUL PARTIDULUI - http://sector5-cnsc.blogspot.ro/p/normal-0-false-false-false-en-us-x-none.html

    SUCCES!
    Va asteptam cu deosebita placere!
    " DACĂ NU NOI, CINE ?! DACĂ NU ACUM, CÂND?! "
    http://ascol.weebly.com , E-mail selecons@gmail.com
    Secretariatul ASCOL

    RăspundețiȘtergere