Rezervistul

duminică, 20 octombrie 2013

Cavaleristul dâmbovițean

Motto:
       Cavaleristul trebuie să fie și călăreț, și cavaler!



Eu sunt tanchist, deci nu-s nici cavalerist și nici călăreț.
Dar pentru a fi cavaler, (în sens adjectival), încă nu e timpul trecut.
Vreau să scot în evidență activitatea rezerviștilor târgovișteni, care fac parte dintr-o filială destul de mare și importantă a ANCMRR (cu peste 1200 de membri).



Subliniez că îmi asum întreaga responsabilitate pentru ceea ce spun, iar fotografiile și videoclipurile publicate aici îmi aparțin. Precizez, de asemenea, că sunt deschis și voi încerca să răspund onest, la eventualele comentarii.



Joi, pe 17 octombrie 2013, la inițiativa comitetului director al ANCMRR filiala Dâmbovița, a avut loc o întâlnire a rezerviștilor, foști comandanți de unități, și nu numai.



Activitatea s-a înscris în agenda acțiunilor ce preced Ziua Armatei Române de la 25 octombrie, iar concluziile care s-au tras, nu sunt de natură să ne întinerească, nici măcar, să ne umple de entuziasm.







Pentru a nu face postarea prea lungă, adică plicticoasă și lipsită de interes, voi reveni cu problemele discutate, dar și cu concluziile trase, foarte curând!



2 comentarii:

  1. Felicitari pentru reportajul foto și video! Nu va descurajați, cu timpul cei interesați vă vor descoperi și vă vor aprecia!
    www.promoția1970.wordpress.com

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vă mulţumesc pentru vizită, felicitări/apreciere şi încurajare!
      Site-ul pe care l-aţi menţionat, îl voi vizita, cu plăcere!
      Toate cele bune!

      Ștergere